1403/07/15-19:36
تهدید وزیر دفاع اسرائيل:

حملاتی مشابه غزه و بیروت در انتظار ایران خواهد بود!

حملاتی مشابه غزه و بیروت در انتظار ایران خواهد بود!

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل روز یکشنبه ایران را به حملاتی مشابه آنچه ارتش کشورش در «غزه و بیروت» انجام داده است، تهدید کرد.

به گزارش دولت بهار، گالانت این سخنان را در جریان بازدید از پایگاه هوایی نواتیم ایراد کرد که به تایید اسرائیل هدف حمله موشکی گسترده اخیر ایران قرار گرفته است.

وی ضمن تهدید ایران به پاسخ متقابل نظیر آنچه در حملات اخیر ارتش اسرائيل به غزه و بیروت صورت گرفته، گفت: ایرانی‌ها نتوانستند به ظرفیت و توانایی‌های نیروی هوایی ما آسیب برسانند. هیچ هواپیمایی آسیب ندیده و هیچ اسکادرانی از رده خارج نشده است.»

وزیر دفاع اسرائيل در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: هر کس فکر می‌کند با یک تلاش ساده برای آسیب رساندن به ما، می‌تواند ما را از اقدام باز ‌دارد، باید نگاهی به موفقیت‌ها و دستاوردهای ما در غزه و بیروت بیندازد.»

* یورونیوز

نظرات

  • فرشاد 15 مهر

    سگ هار اگه اربابت حمایتت نکنه الآن زیر پوتینهای حزب الله له شده بودی تابرسد به دلیر مردان فارس

  • ناشناس 27 مهر

    آخه مادرقهوه به ضعیف کشی هم میگن دست آورد حرامزاده ی سگیونیستی؟

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب