1403/08/23-16:15

اظهارات ضد ایرانی گزینه وزارت دفاع آمریکا

اظهارات ضد ایرانی گزینه وزارت دفاع آمریکا

گزینه انتخابی رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده برای ریاست پنتاگون نیز مانند گزینه وزارت خارجه این کشور، موضع‌گیری‌هایی ضدایرانی در کارنامه خود دارد.

به گزارش دولت بهار به نقل از فارس؛ پیت هگزا، مجری شبکه فاکس نیوز و گزینه مدنظر رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای وزارت دفاع، پیش‌از ‌این در گفتگوهای تلویزیونی خود با اظهاراتی ضدایرانی تأکید کرده است که اسرائیل باید جلوی ایران را بگیرد.

هگزا که از کهنه سربازان گارد ملی ارتش آمریکا به شمار می‌رود در مصاحبه خود تصریح کرده است که «اجازه بدهید اسرائیل با آن‌ها (ایران) مقابله کند. ما نباید جلوی اسرائیل را بگیریم... اجازه بدهید آن‌ها در (حمله به) تأسیسات هسته‌ای ایران هر کاری که نیاز دارند؛ انجام دهند».

این افسر سابق پیاده‌نظام ایالات متحده که پیش‌ازاین مأموریت‌هایی را در عراق، افغانستان و خلیج گوانتانامو انجام داده؛ مدعی شده است که «در واقع اگر اسرائیل نبود، ایران همین‌الان بمب اتم داشت».

هگزا با اشاره به دشمنی دیرینه ایالات متحده با ایران به این موضوع اشاره کرده است که آمریکا می‌تواند از طریق اسرائیل با ایران مقابله کند.

وزیر دفاع احتمالی آمریکا تصریح کرده است«رژیم ایران از سال ۱۹۷۹ به طور مؤثر با ایالات متحده در جنگ بوده است. سؤال این است که آیا ما می‌خواهیم فعالانه با آن‌ها در جنگ باشیم؟ پس اجازه بدهید اسرائیل با آن‌ها مقابله کند».

علاوه بر هگزا برخی دیگر از گزینه‌های انتخابی دونالد ترامپ از جمله وزیر احتمالی وزارت خارجه مارکو روبیو هم مواضعی علیه ایران داشته‌اند. روبیو پیش از این بر لزوم حفظ گزینه نظامی علیه ایران و تشدید تحریم‌ها تأکید داشته است.

اغلب افراد موردنظر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده اقدامات یا موضع‌گیری‌هایی در حمایت از رژیم صهیونیستی و علیه ایران را در کارنامه خود دارند.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب