1403/09/10-23:00

ارتش اسرائیل آماده مداخله احتمالی در سوریه می‌شود

ارتش اسرائیل آماده مداخله احتمالی در سوریه می‌شود

شبکه 12 اسرائیل در واکنش به تحولات سوریه اظهار داشت که ارتش این رژیم خود را برای مداخله احتمالی در این کشور آماده می‌کند.

به گزارش دولت بهار به نقل از فارس؛ شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اظهار داشت: نتانیاهو شب گذشته رایزنی‌های امنیتی اضطراری در خصوص تحولات سوریه انجام داده است.

شبکه ۱۲ افزود: هماهنگی نزدیکی میان ارتش اسرائیل و آمریکا برای آمادگی در خصوص احتمال فروپاشی دولت سوریه و پیامدهای آن وجود دارد.

این شبکه تصریح کرد: ارتش اسرائیل برای احتمال فعالیت در داخل سوریه آماده می‌شود.

شبکه قطری الجزیره هم به نقل از گروه‌های تروریستی مدعی شده است که افسران پلیس و ارتش و فرماندهان لشکرهای ارتش سوریه با این گروه‌ها به منظور هماهنگی جهت تسلط بر سوریه وارد تماس شدند.

گروه‌های تروریستی پیشتر مدعی ورود به شهرهای واقع در حومه شمالی حماه شده بودند که ارتش سوریه تاکید کرد نیروهای مسلح این کشور، در مواضع خود در حماه مستقر هستند و اخبار منتشره تروریست‌ها کذب است.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب