1403/11/07-11:04

ترامپ: شاید در آینده‌ای نه چندان دور کشور بزرگتری شویم

ترامپ: شاید در آینده‌ای نه چندان دور کشور بزرگتری شویم

رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین سخنرانی خود مجددا به تمایل خود برای الحاق مناطقی مثل گرینلند و کانال پاناما به خاک آمریکا اشاره کرد.

به گزارش دولت بهار به نقل از فارس؛ خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا در جریان سخنرانی خود در لاس وگاس بار دیگر به تمایل خود برای الحاق گرینلند و کانادا و بازپس گیری کنترل کانال پاناما اشاره کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا با تکرار ادعایش برای تسلط بر قلمرو خودمختار گرینلند به‌عنوان بخشی از پادشاهی دانمارک، تاکید کرد که ما کنترل آن را به‌دست خواهیم آورد.

ترامپ در بخشی از سخنرانی خود تاکید کرد که "ما شاید در آینده نه چندان دور یک کشور خیلی بزرگتری شویم..."

ترامپ دیروز شنبه نیز در همین زمینه به خبرنگاران گفت: «فکر می‌کنم آن را بدست خواهیم آورد». وی سپس افزود:« ۵۷ هزار ساکن این جزیره می‌خواهند با ما باشند».

ترامپ در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران افزود: «من واقعا نمی دانم دانمارک چه ادعایی نسبت به آن [گرینلند] دارد، اما اگر آنها اجازه ندهند که چنین اتفاقی بیفتد، این یک اقدام بسیار غیردوستانه خواهد بود، زیرا برای حفاظت از دنیای آزاد است. من فکر می‌کنم گرینلند را به دست خواهیم آورد، زیرا به آزادی جهان مربوط می‌شود. آمریکا هیچ دلیلی برای اینکار ندارد غیر از اینکه تنها ما هستیم که می‌توانیم آزادی را فراهم کنیم. آنها نمی توانند».

منابع آگاه می‌گویند که گفتگوی اخیر دونالد ترامپ،‌ رئیس‌جمهور آمریکا با مته فردریکسن،‌ نخست وزیر دانمارک بر سر موضوع مربوط به جزیره گرینلند پرتنش بوده است.

فایننشال تایمز در گزارشی به نقل از چند منبع آگاه عنوان کرده است که ترامپ در جریان این گفتگوی تلفنی پرتنش شدیدا بر لزوم کنترل جزیره گرینلند از سوی آمریکا پافشاری کرده است.

طبق گزارشها اصرار بیش از حد ترامپ در جریان این گفتگو وحشت زیادی را بین مقامات دانمارک درباره الحاق گرینلند ایجاد کرده است.

رئیس جمهور آمریکا طی ماههای گذشته چندین بار خواستار الحاق کانادا، گرینلند و کانال پاناما به حاکمیت ایالات متحده شده است.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب