دکتر احمدینژاد: خانه تکانی اساسی ضروری است/ با توزیع ۱۰ درصد ثروت طبیعی کشور همه در رفاه خواهند بود

دکتر احمدینژاد خانه تکانی اساسی در رویکردها و ساختارها را ضروری دانست و تاکید کرد: میگویند مردم باید در فقر باشند و الّا نمیشود آنها را اداره کرد. این در حالی است که دولت اعلام کرده است ۶۰ میلیون نفر محتاج کمک معیشت هستند، یعنی بخورند تا زنده بمانند. اگر یک دهم ثروت طبیعی بین مردم به عدالت تقسیم شود، همگان در رفاه زندگی میکنند و همه ارادهها نیز معطوف به بهتر کردن شرایط زندگی خواهد شد.
به گزارش دولت بهار، دکتر احمدی نژاد در دیدار با جمع زیادی از نخبگان و مردم انقلابی استان گیلان که روز سهشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ در تهران برگزار شد، به تمجید از این استان و مردم آن پرداخت و گفت: گیلان، دیار مردان و زنان بلند همّت، عالم، پرتلاش، میهمان نواز، صمیمی، صادق و دلبسته به آرمانهای الهی و انسانی است که به گواه تاریخ، همیشه بالاترین درجه حسّاسیت را نسبت به سرنوشت این سرزمین و مردمان آن داشتهاند.
خادم ملت ایران از مردم استان گیلان به عنوان خط مقدّم پیگیری آرمانها، استقلالخواهی، عزّتطلبی و عدالتخواهی ملّت ایران یاد کرد و افزود: شخصیتهای بزرگ، علماء، دانشمندان، متفکّرین، متخصّصین و انسانهای پرتلاش استان گیلان همیشه در صنعت، کشاورزی و انواع خدمات و به ویژه در ایثارگری و مهرورزی، پیشگام بودهاند و بنده به هموطن مردم گیلان بودن و زندگی در سرزمینی که یک بخش آن گیلان سرافراز است، افتخار میکنم.
وی ملّت ایران را نقطه امید و اعتماد ملتها دانست و گفت: اگر کسی با تاریخ و مسائل امروز دنیا آشنا باشد، به جایگاه و منزلت رفیع ملّت ایران پی میبرد تا آنجا که امروز در هر جای دنیا، نام بلند ملّت ایران بر سر زبانهاست و من به عنوان قطرهای از اقیانوس این مردم، خدا را به صداقت در بیان خود گواه میگیرم و او را شکر میکنم که افتخار نوکری این ملّت و مردم گیلان را نصیبم کرده است.
دکتر احمدینژاد جهشهای بزرگ را نتیجه طبیعی سپردن کارها به مردم برشمرد و افزود: هرجا که انجام امور به مردم سپرده شده، بهترین و بزرگترین جهشها را شاهد بودهایم تا آنجا که امروز به لحاظ دانش، بهترین دانشگاهها را داریم و از نظر شاخص نیروی انسانی، به جهت در اختیار داشتن اساتید و متخصصین برجسته، صنعتگران و کارگران ماهر و کشاورزان و دامداران پرتلاش و مولّد، جزو بهترین ملّتها هستیم.
خادم ملّت ایران با اشاره به ویژگیهای ممتاز ایران از نظر برخورداری از ثروت طبیعی گفت: خداوند متعال بهترین ثروت طبیعی را برای ملّت ایران به ودیعه گذاشته است. انواع معادن، زمینهای حاصلخیز، طبیعت چهارفصل، ذخایر عظیم انرژی، انواع معادن، دریا در شمال و جنوب، ۱۴ میلیون هکتار جنگل و کویری غنی از ثروت از امتیازات کمنظیری است که ملّت ایران از آنها برخوردار است.
وی ملّت ایران را در همه عرصهها پرتلاش امّا راندمان کار را پایین توصیف کرد و علّت آن را در مقررات دست و پا گیر و چرخش سخت کارها دانست و افزود: مشکل در کشور ما فقط به مدیریت باز میگردد. به گونهای که فرآیند انجام یک کار به جای یک امضاء با ۱۴ امضاء درست میشود.
دکتر احمدینژاد در تقسیمبندی اشکالات مدیریت جامعه، به فاصله گرفتن از آرمانهای ملّت ایران، بیتوجّهی به مردم و عدالت و همچنین سپردن امور به انسانهای ضعیف و ناکارآمد اشاره کرد و افزود: الان مردم همه دارند زحمت میکشند امّا چون بخشی از مدیریت کشور آرمانها، مقصد و جهت حرکت را فراموش کرده است، با آنکه مردم به صورت شبانهروز کار میکنند، امّا به نقطه مطلوب نمیرسند.
خادم ملّت ایران به بیان اهداف و انگیزههای مردم از برپایی انقلاب پرداخت و افزود: ملّت ایران انقلاب کرد تا نظر او در همه امور حاکم باشد، تک تک مردم ایران عزیز، قدرتمند و صاحب اختیار باشند، آزادی و عدالت را با همه وجود احساس کنند، دزدی و بیصداقتی، فساد و رشوه ریشهکن شود و فاصله طبقاتی و فقر نیز وجود نداشته باشد. میز و صندلی به هدف مدیران کشور تبدیل نشود و دعوا به جای نشستن بر سر صندلیها معطوف به توزیع عادلانه ثروت کشور و پیاده کردن عدالت باشد.
ایشان با انتقاد از گم شدن هدف در مدیریت جامعه گفت: قرار بود که وقتی کسی به جایی رسید، خودش را وقف جامعه کند، نه آنکه مردم پیوسته بدهکار مقامات باشند و بابت خطاهای مسئولان سرزنش شوند. چنین وضعیتی بیانگر به فراموشی سپرده شدن هدف است و در این حالت نیز هیچ نتیجهای از تلاشها و حرکتها، حاصل نمیشود.
دکتر احمدینژاد برخی رفتارها در سطح مدیریت کشور را تقبیح کرد و گفت: کسانی وارد دولت شدند که خودشان را جزو پابرهنگان میدانستند اما در آخر کار، تنها چیزی که پر شد جیب آنها بود و جیب مردم هم خالی شد. وقتی یک نفر میلیاردها تومان خرج میکند تا برود روی صندلی نمایندگی مجلس بنشیند، معنیاش آن است که هدف گم شده است. جایگاه مقامات کشور در همه ردههای آن، زمانی ارزشمند است که در خدمت مردم و اجرای عدالت باشند، چه در غیر اینصورت هیچ ارزشی ندارند.
خادم ملت ایران با اظهار تأسف از جوانان برای یک آپارتمان ۵۰ متری باید آینده خود و فرزندانشان را پیش فروش کنند، گفت: ۱۸۷ میلیون هکتار زمین در کشور داریم. کسانی که مدیر شدهاند باید با رعایت اصول علمی و مهندسی روی زمینها و جنگلها، نقشه و طرح بگذارند تا مردم بتوانند آنها استفاده کنند امّا گویی وزارت خانهها و دستگاهها برای خود چنین مأموریتی قائل نیستند.
ایشان بزرگترین ضربه به اساس کشور را قرار دادن عناصر نامطلوب در مصادر مهم دانست و گفت: متأسفم که بگویم بعضیها پستهای تخصصی را به نام رعایت تعهد، به عناصر ناتوان سپردند در حالی که بیتعهّدترین انسان در کره زمین را باید کسی دانست که با وجود بلد نبودن یک کار، مسئولیت انجام آن را بپذیرد!
دکتر احمدینژاد انجام یک خانه تکانی اساسی در رویکردها و ساختارها را ضروری دانست و افزود: من مدیرانی را دیدهام که کشورشان را نمیشناسند و با داشتههای آن آشنا نیستند. نتیجهاش آن شده است که بعضیها میگویند مردم باید در فقر باشند و الّا نمیشود آنها را اداره کرد. این در حالی است که دولت اعلام کرده است ۶۰ میلیون نفر محتاج کمک معیشت هستند، یعنی بخورند تا زنده بمانند.
ایشان در پایان سخنانشان تأکید کردند که اگر یک دهم ثروت طبیعی بین مردم به عدالت تقسیم شود، همگان در رفاه زندگی میکنند و همه ارادهها نیز معطوف به بهتر کردن شرایط زندگی خواهد شد.
پیش از سخنان دکتر احمدینژاد چند تن از حضّار به ایراد سخن پرداختند و طی آن ضمن تشریح وضعیت نابسامان کشور، بر ضرورت بازگشت به سیاستهای نجاتبخش دولت قبل تأکید کردند و مصرّانه از خادم ملت ایران خواستند تا در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد.
نظرات