1403/12/01-10:55

استیضاح وزیر اقتصاد اعلام وصول شد/ ۱۲ اسفند همتی استیضاح می‌شود

 استیضاح وزیر اقتصاد اعلام وصول شد/ ۱۲ اسفند همتی استیضاح می‌شود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که جلسه استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی روز یکشنبه ۱۲ اسفند برگزار می‌شود.

به گزارش دولت بهار به نقل از ایسنا، احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه صحن مجلس موارد اعلام وصولی هیأت رئیسه را به شرح زیر اعلام کرد:

- طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی؛ عبدالناصر همتی

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت پس از اعلام وصول طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی در توضیحاتی گفت: براساس آیین‌نامه داخلی وزیر تا ۱۰ روز فرصت دارد بگوید که چه روزی می‌خواهد بیاید؛ در همین راستا صبح امروز با وزیر محترم هماهنگ کردم و قرارمان بر این شد که آقای وزیر در دهمین روز فرصت خود به صحن مجلس بیایند؛ بنابراین هفته آینده بودجه را بررسی می‌کنیم و دو هفته بعد در روز یکشنبه ۱۲ اسفند استیضاح را در صحن در دستور کار قرار خواهیم داد.

براساس گفته احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس، ۹۱ نفر از نمایندگان مجلس طرح استیضاح همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی را امضا کردند.

نظرات

  • --------متولد دهه 60 1 اسفند

    مضحکه !!!! بعضی اوقات یه تزریقاتچی به زور می خواهد رفتار یه دکتر متخصص را انجام می دهد . نتیجه انتخابات مریخ

  • علی از همدان 2 اسفند

    اگر این استیضاح برای بهبود وضع جامعه باشد خوب است اما اگر نوعی جنگ حزبی و رقابتی باشد وای به حال همه

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب