1400/01/15-16:18

علیرضابیگی: ورود نیروهای مسلح به دسته بندی های سیاسی سم مهلک برای کشور است/ دولت روحانی دنبال دولت حداقلی پس از مجلس حداقلی است + فیلم

علیرضابیگی: ورود نیروهای مسلح به دسته بندی های سیاسی سم مهلک برای کشور است/ دولت روحانی دنبال دولت حداقلی پس از مجلس حداقلی است + فیلم

در آبان 98 این سناریو برای انتخابات مجلس اجرا شد و با اعمال افزایش قیمت بنزین با آن فضاحت که تکرار آن ملال آور است، مشارکت مردم در انتخابات مجلس مورد آسیب جدی قرار گرفت تا مجلسی تشکیل شود که مزاحم دولت نباشد و مدام با اتهام حداقلی آن را منفعل نشان دهند. اکنون همین نقشه برای انتخابات ریاست جمهوری طراحی می شود. صف های طویل مرغ و روغن و تورم لجام گسیخته، مشارکت مردم را نشانه گرفته است.

به گزارش دولت بهار، متن سخنان دکتر احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز آذرشهر و اسکو در صحن علنی مجلس بدین شرح است:

روز 12 فروردین و رفراندومی که برای انتخاب جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام مورد علاقه مردم برگزار شد، مناسبت بسیار باارزشی است چراکه ملت، در این روز به عنوان صاحبان کشور شناخته شدند و از ملت ایران سوال شد که آیا جمهوری اسلامی را می خواهید یا خیر؟ و مردم با رای قاطع 98.2 درصد جمهوری اسلامی ایران را برگزیدند و چون خودشان آن را برگزیده بودند پای آن ایستادند و ارزشمندترین دارایی های خود را برای حفظ آن فدا کردند تا جمهوری اسلامی ایران در عرصه گیتی، سرافرازانه اظهار وجود کند.

واقعیت غیرقابل انکار این است که بویژه در سال های اخیر، قطار کشور، در ریل انقلاب حرکت نمی کند. سفره مردم روز به روز تنگ تر می شود، ترجیح منافع حزبی و سیاسی بر منافع ملی توسط تعدادی از مسئولین اثرگذار، از اعتقادات مردم بویژه نسل جوان کاسته است و میزان مشارکت سیاسی مردم به سطح غیرقابل قبولی رسیده است. تهدیدات مربوط به بروز دسیسه های دشمن کاملا جدی است. اگر اشتباهات گذشته جبران نشود و برای تغییر شرایط موجود چاره اندیشی نشود، خسارتی بزرگ در انتظار ما خواهد بود.

انتخابات 1400 فرصت تاریخی را برای ملت ما فراهم می کند. مردم با دقت جهت گیری مسئولان تصمیم ساز، تصمیم گیر و جریان های سیاسی مدعی ولایتمداری و اصلاح طلبی را دنبال می کنند و در فرصت مناسب عکس العمل نشان خواهند داد. احساس ظلم در مردم مالباخته بورس، خشم و غضب از پیامدهای ناگوار حادثه افزایش قیمت بنزین، تورم لجام گسیخته و صف طویل روغن و مرغ را نمی توان از نظر دور داشت. آثار این فجایع، در انتخابات پیش رو هویدا خواهد شد. تاسف بارتر از همه، انفعال مجلس شورای اسلامی است که نیازمند بحث مفصلی است که من تذکرات خودم را در این خصوص خدمت هیئت رئیسه محترم تقدیم کردم.

امروز مردم به کسانی می مانند که آسیب دیدن محبوب خود را نظاره گر هستند. مردم دچار شکست عشقی شده اند لیکن محبوب خود را همچنان دوست می دارند و بدون شک اگر جمهوری اسلامی در ریل انقلاب به حرکت خود ادامه بدهد، مردم صحنه های شکوهمند گذشته را تکرار خواهند کرد.

رهبر معظم انقلاب با هوشمندی و حکمت، خواستار مشارکت پرشور و حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری هستند. اطمینان دارم که شورای محترم نگهبان در این مقطع حساس از تاریخ کشور، اهمیت عملکرد خود را در راستای اجرای نظرات رهبری در برگزاری انتخابات پرشور، بخوبی واقف است.

ورود نیروهای مسلح به دسته بندی های سیاسی و مناقشات مربوط به آن، سم مهلکی برای کشور به شمار می رود. حضرت امام(ره) نسبت به دخالت نیروهای مسلح در امور سیاسی هشدار داده بودند که منحصر به انتخابات خاصی نبوده، بلکه به عنوان اصل تخطی ناپذیر، دستورالعمل و وصیت همیشگی بوده است. امام همواره نسبت به خطر عظیم گروه گرایی نیروهای مسلح و ورود آنها به دستجات سیاسی و احزاب، هشدار داده اند. این انذارها در وصیت نامه حضرت امام در جلد 19 بخوبی در دسترس همگان قرار دارد. ماده 40 قانون مجازات و جرایم نیروهای مسلح، عضویت کارکنان نیروهای مسلح در سازمانها و احزاب سیاسی و مداخله آنها در مناقشات را منع کرده است و برای مرتکبان، شش ماه تا سه سال زندان تعیین کرده است.

یکی از صاحب منصبان نیروهای مسلح، طی یادداشتی که در عموم رسانه ها در تاریخ 17 اسفند سال گذشته انتشار پیدا کرده است، در ادامه اظهار نظر یکی از پدرخوانده های سیاسی که پاسخ خود را از افکار عمومی و نیز شورای نگهبان دریافت کرد، مدعی عدم تایید صلاحیت یکی از سرمایه های انقلاب اسلامی شده است و به مردم توصیه کرده است که دست از حمایت او بردارند. جالب است که او دو روز پیش در خصوص کاندیداتوری یکی از هم لباس های خودش هم اظهارنظر کرده است و تخلفاتی را به او نسبت داده است و جالب تر اینکه صاحب منصب دیگری امروز اظهارات او را رد کرده و برای آن سند طلب کرده است.

من قصد تحلیل و پاسخ به اتهامات این صاحب منصب را ندارم ولی صرفا درخصوص عواقب شوم این رویکرد زشت هشدار می دهم. قطعا این موضع نمی تواند رویکرد سپاه عزیز ما باشد. انتظار این است که سپاه با تنبیه و مواخذه فرد خاطی، ساحت خود را از شائبه دخالت در امر انتخابات مبرا نماید.

نکته بعدی درمورد سناریوی دولت برای انتخابات است. این سناریو، تکرار سناریوی انتخابات مجلس است. هدف، به قهر کشاندن مردم از صندوق های رای است. منفعت جماعتی در به حداقل رساندن مشارکت مردم در انتخابات است. در آبان 98 این سناریو برای انتخابات مجلس اجرا شد و با اعمال افزایش قیمت بنزین با آن فضاحت که تکرار آن ملال آور است، مشارکت مردم در انتخابات مجلس مورد آسیب جدی قرار گرفت تا مجلسی تشکیل شود که مزاحم دولت نباشد و مدام با اتهام حداقلی آن را منفعل نشان دهند.

اکنون همین نقشه برای انتخابات ریاست جمهوری طراحی می شود. صف های طویل مرغ و روغن و تورم لجام گسیخته، مشارکت مردم را نشانه گرفته است. آنها دریافته اند که با هدف قرار دادن مشارکت مردم، به دولت حداقلی دست پیدا خواهند کرد و آن، می تواند موجبات بی اعتمادی هر چه بیشتر مردم را سبب شود. برخورد فعالانه مجلس، بویژه کمیسیون های زیربط در حوزه نظارت و حساب کشی از دولت و انعکاس صریح و آشکار اخبار آن به مردم برای باطل کردن این نقشه ضروری است. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

 

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب