بگومگوی آلکثیر بر سر فسخ ۱۱ میلیاردی با استقلال
عیسی آل کثیر پس از بازی با پرسپولیس در جمع خبرنگاران به حواشی مختلف درباره خودش پاسخ داد.
آلکثیر در پاسخ به پرسشهایی درباره حواشی قراردادش با استقلال و جدایی از این تیم تأکید کرد: «فکر میکنم شما حاشیه را دوست دارید. لطفاً درباره تیم فعلیام سؤال کنید. بعداً درباره مسائل دیگر صحبت میکنم.»
وی درباره شادیهای گلش در دربیها و نظر هواداران استقلال که معتقدند نباید با این تیم قرارداد میبست، گفت: «شادیهای گل در لحظه اتفاق میافتد و من هیچوقت خارج از زمین برای کسی کری نخواندم.»
آلکثیر در واکنش به شایعه دریافت ۱۱ میلیارد تومان برای فسخ قرارداد با استقلال با طعنه پاسخ داد: «شما بودید که گفتید من این پول را گرفتم؟ اگر شما میدانید و خودتان هم گرفتید، نوشجانتان!»
وی همچنین درباره تماس احتمالی خسروی حیدری برای عدم حضور در تمرینات استقلال اظهار داشت: «فقط درباره ملوان سؤال کنید.»
مهاجم ملوان درباره وضعیت مصدومیتش گفت: «فردا باید بررسی کنم.» او همچنین درباره خوشوبش با نیمکت پرسپولیس توضیح داد: «پرسپولیس تیم سابقم بود و باید ادای احترام میکردم.»
نظرات