یادداشت علی اکبر جوانفکر/ خواب های خطرناک!
اگر این کانال خبری با سربازان واقعی و گمنام امام زمان(ع) بی ارتباط باشد، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور باید به شدت هوشیار باشند زیرا ظواهر امر نشان می دهد که عناصر پشت صحنه این جریان، برای ایجاد ناامنی در کشور خوابهای خطرناکی دیده اند.
دولت بهار/ علی اکبر جوانفکر: یک کانال تلگرامی تحت عنوان پایگاه مجازی اختصاصی سربازان گمنام امام زمان (ع) دو ادعا را مطرح کرده است:
ادعای اول : دکتر احمدی نژاد در اوایل فروردین ماه جاری با حضور در اسلام شهر و رباط کریم با عده ای از اراذل و اوباش دیدار کرده است.
چند نکته:
۱- دکتر احمدی نژاد در ماههای اخیر به اسلام شهر و رباط کریم نرفته است. بنابراین ادعای مطرح شده دروغی بیش نیست. این افراد سال گذشته برای دیدار با دکتر احمدی نژاد و دعوت از ایشان برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، به میدان ۷۲ نارمک آمده بودند.
۲- افرادی که تصویر آنها نیز منتشر شده است، اراذل و اوباش نیستند و تا آنجا که ما اطلاع داریم در محل زندگی خودبه عنوان انسانهایی شریف، قابل احترام، جوانمرد و لوطی صفت شناخته می شوند.
۳- تجربه نشان داده است که مبنای قضاوت امثال شما درباره افراد، متمرکز بر ظاهر انسان هاست. همین امر سبب شده است بسیاری از کسانی که باطن خرابی دارند، به صورتی ظاهر الصلاح خود را در معرض نگاه دیگران قرار دهند. برای یافتن این افراد کافیست نیم نگاهی به خودتان داشته باشید!
ادعای دوم : نتیجه رصد و زیر نظر گرفتن برخی اراذل حاضر در آن دیدار نشان می دهد که این افراد اخیرا سلاح خریداری کرده اند که هشداری جدی برای هفته ها و انتخابات آتی است:
چند نکته:
۱- اگر شما این افراد را رصد کرده و زیر نظر گرفته اید و متوجه شده اید که سلاح خریداری کرده اند، چرا نسبت به معرفی آنها به مراجع قانونی اقدامی نکرده اید؟
۲- اصولا به چه حقی به خودتان اجازه داده اید تا افرادی را پس از دیدار با دکتر احمدی نژاد تحت رصد و تعقیب و مراقبت قرار دهید؟ آیا از بیت المال حقوق می گیرید که برای مردم ایجاد مزاحمت کنید یا مراقب دشمنان به کمین نشسته و نفوذی باشید تا نتوانند دانشمندان و نخبگان علمی، فکری و سیاسی کشور را ترور کنند؟
۳- اگر این کانال خبری هیچ ارتباطی با عوامل وزارت اطلاعات که به عنوان سربازان گمنام امام زمان شناخته می شوند، نداشته باشد، چرا تا کنون از آن تبری نجسته و از طریق دستگاه قضایی آنها را تحت پیگرد قرار نداده اید؟
۴- اگر این کانال خبری با سربازان واقعی و گمنام امام زمان(ع) بی ارتباط باشد، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور باید به شدت هوشیار باشند زیرا ظواهر امر نشان می دهد که عناصر پشت صحنه این جریان، برای ایجاد ناامنی در کشور خوابهای خطرناکی دیده اند.
۵- اگر خدای ناکرده در پشت این ماجرا دست های پلید نفوذی سرگرم توطئه در موسم برگزاری انتخابات باشند، باید از شر آنها به خدا پناه برد.
نظرات