1404/09/25-23:45

گروسی: ایران آگاه است که بدون یک توافق پایدار، همیشه یک شمشیر داموکلس بالای سرش خواهد بود!

 گروسی: ایران آگاه است که بدون یک توافق پایدار، همیشه یک شمشیر داموکلس بالای سرش خواهد بود!

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که تاکنون تجاوز غیرقانونی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکرده است، با اشاره به تصمیم تهران برای تعلیق بخشی از همکاری‌های فنی با این سازمان، ادعاهای سیاسی پادمانی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان را تکرار کرد و خواستار توافقی «پایدار» در این زمینه شد.

به گزارش دولت بهار به نقل از تسنیم، رافائل گروسی در مصاحبه با «رادیو فرانسه بین‌المللی» (RFI) گفت: «فکر می‌کنم ایران آگاه است که بدون یک توافق پایدار، همیشه این شمشیر داموکلس بالای سرش خواهد بود؛ یعنی این احتمال که چنین حملاتی دوباره تکرار شود. بنابراین به نظرم باید به یک راه‌حل عملی و پایدار که برای همه قابل قبول باشد رسید.»

وی افزود: «نباید فراموش کرد که حتی اگر زیرساخت‌های فیزیکی ایران، به‌ویژه در سایت‌های نطنز و فردو، به‌شدت آسیب دیده باشد، مواد هسته‌ای همچنان سر جای خود هستند. بنابراین حدود ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده تا سطح ۶۰ درصد وجود دارد و این همچنان یک منبع نگرانی است.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اضافه کرد که همکارانش در ایران این موضوع را «خوب می‌دانند» و رایزنی‌ها و گفت‌وگوهای محرمانه ادامه دارد. وی تصریح کرد که «همه تماس‌ها با ایران برقرار است».

وی ادعا کرد که هنوز سطح همکاری‌ها «به سطح لازم» بازنگشته است، اما از نظر او این موضوع «ضروری» است، در غیر این صورت، به یکی از موارد فوری بعدی در دستورکار بین‌المللی تبدیل خواهد شد.

گروسی در پاسخ به این پرسش که «فکر می‌کنید می‌شود به ازسرگیری همکاری رسید؟ آیا امیدوار هستید؟» گفت: «ما سخت کار می‌کنیم؛ بی‌وقفه کار می‌کنیم. بنابراین بله، طبیعتاً امید هم وجود دارد.»

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب