1400/02/21-22:31

سخنان مهم مهندس ثمره هاشمی درباره انتخابات + فیلم

سخنان مهم مهندس ثمره هاشمی درباره انتخابات + فیلم

راه را برای مردم باید باز کرد. باید به یک انتخابات پرشور بیاندیشیم باید دغدغه یک انتخابات پرشور را داشته باشیم. مردم باید فرصتی پیدا کنند که در یک انتخابات پرشور دولت مورد نیاز و دولت مورد انتخاب خودشان را سرکار بیاورند. این یکی از راههای اصلی برون رفت کشور از شرایط نا به سامان و نامساعد امروز ایران است.

به گزارش دولت بهار، متن سخنان مهندس ثمره هاشمی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم.

با سلام خدمت شما عزیزان و مردم شریف ایران

با توجه به اینکه به زمان انتخابات نزدیک می شویم وظیفه دانستم که مطالبی را به عرض برسانم

اول یک مقدمه ای عرض می کنم

خوب خداوند که انسان را خلق کرد و به عنوان خلیفه خود در زمین معرفی فرمود از جمله چیزهاییکه به او عنایت فرمود قدرت اختیار و تصمیم گیری و اعمال اراده و آزادی است تا بتواند در مراتب مختلف رشد پیدا کند. کمال پیدا کند به انتخاب خودش و برای اینکه انتخاب درستی هم داشته باشد هم خدای متعال در او فطرت را به ودیعه نهاده است که جهت گیری او را به سمت کمال ،خیر ، سعادت ، زیبایی ، محبت در واقع تعیین می کند.

جاذبه ایجاد می کند که انسان به این سمت حرکت کند و هم اینکه نعمت عقل را به او داده  به عنوان چراغ راهنما و نعمت پیامبران و اولیاء را به او عطا فرمود که سرجمع انسان بتواند راه را تشخیص بدهد و حرکت درستی داشته باشد. خوب این اختیار که به انسان ارائه شد او می تواند در این که مسیر مستقیم به او  معرفی شده صراط مستقیم به او معرفی شده،  در مسیر  غیر آن هم قدم بردارد. فرمود: إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا.  هدایت از جانب خداست اما تصمیم از جانب انسان است که به کدام سمت حرکت کند. همین موضوع در مورد جوامع  انسانی هم وجود دارد.

جوامع انسانی اختیار دارند که سرنوشت خودشان را تعیین کنند در سرنوشت خودشان دخالت کنند و این یک بحث مهمی است حتی خدای متعال برای حرکت جوامع انسانی سنت هایی را قرار داده نتایجی را بر حرکت انسان ها مترتب ساخت و در جایی فرمود که تغییری در جوامع انسانی حاصل نمیشود مگر اینکه انسان و انسان ها در نفس خودشان تغییراتی را ایجاد کنند. بنابراین اینها از مبانی ای هست که نشان می دهد انسان مختار خلق شده آزاد خلق شده.

جوامع انسانی باید در سرنوشت خودشان دخالت کنند. سرنوشت آنها به دست خودشان باید رقم بخورد  و هر اراده و تصمیمی که بگیرند نتایج مترتب بر آن را خواهد داشت  شاید به همین دلیل هست و به همین دلایل هست که  امام در جایی فرمودند که میزان رای ملت است. مردم هر تصمیمی بگیرند آن تصمیم را نمی شود نقض کرد و نمی شود نادیده گرفت و باید شرایط فراهم بشود تا مردم بتوانند تصمیم خودشان را بگیرند.

ما یک انتخاباتی را پیش رو داریم که چند هفته  آینده برگزار خواهد شد. همه می دانیم که اولا شخصیت معینی مورد توجه توده های میلیونی مردم قرار گرفته در شهرها روستاها جوامع مختلف اقشار مختلف هرجا که پا می گذارید و صحبت می کنید در  بازار دانشگاه این طرف آن طرف بحث این است که آن فرد  معین حضور پیدا کند و در معرض آرای مردم قرار بگیرد و مردم اراده خودشان را اعمال کنند. رای خود را جاری کنند. ثانیا یک حسن ظنی در توده های میلیونی مردم نسبت به ایشان به وجود آمده حسن ظنی که  ناشی از تبلیغات منفی و جنگ های تبلیغاتی نیست بعضی اقدامات خلاف شأن انسانی بعضی پول خرج کردن های بی حساب و کتاب  اینها نیست بلکه حسن ظنی که ناشی از مشاهده فداکاری ها و فعالیت های 8 ساله دوران ریاست جمهوری ایشان و نتایجی است که  خدمات ایشان و دولت ایشان به مردم کردند در مقابل چشم مردم ظاهر است این تصمیم گیری به مرور زمان اتفاق افتاده این نظریه ای که ایجاد شده در طول زمان شکل گرفته و به سادگی هم قابل تغییر نیست امروز همه مردم می بینند مسئولانی که بخواهند ببینند می توانند ببینند خوب حالا متاسفانه عده ای هستند که به این خواست مردم و به این اداره مردم و به این تصمیم مردم بی اعتنایی می کنند بی توجهی می کنند و خوب این متناسب با کدام معیار و حجت است.

چه حجتی چه دلیلی  وجود دارد که  بعضی ها نمی خواهند اراده مردم جاری ساری بشود برای چه؟ آیا می شود حسن ظن این توده های عظیم را نسبت فردی که آنها می خواهند سکان داری قوه مجریه را به دست بگیرد نادیده گرفته شود و این فرصت بزرگ انتخاب از مردم سلب شود؟ با چه میزانی؟ مساله بعدی این است که وقتی یک رئیس جمهور با آرا و پشتیباین قاطبه مردم روی کار آمد و مردم با تشخیص خودشان و با بصیرت خودشان انتخاب کردند و آمدند پای صندوق های رای و با دل آمدند با پای عشق آمدند خوب دولتی تشکیل می شود که می تواند خدمات بزرگ انجام دهد. می تواند حلقه وصل مردم با نظام اسلامی باشد و در شرایطی که متاسفانه امروز عده ای از مردم فاصله پیدا کردند. بین دولت و مردم فاصله افتاده دیوراهایی کشیده شده. بی اعتمادی متاسفانه به وجود آمده. خوب حالا اگر کسی پیدا شد توانست این بی اعتمادی را از بین ببرد دیرارها را بردارد در کنار مردم قرار بگیرد به آنها خدمت کند و خدمتگزار مردم باشد و مردم هم علاقمند به او دارای اعتماد به او  این چه اشکالی دارد؟ چه کسانی از این موضوع خسارت می بینند و ضربه میبینند که می خواهند این اتفاق نیافتند؟ یک دولت انقلابی و برآمده از آرای پر شما ملت که جایگاه ایران عزیز را در منطقه و جهان بالا می برد دشمن را به عقب می راند و تعجب است از کسانیکه  خود را صاحب نظر انقلابی یا ملی یا وطن پرست می دانند  به حسن ظن میلیون ها ایرانی توجه نمی کنند به رای میلیونی توده ها  توجه نمی کنند خوب این مقداری جای سوال دراد. آیا این ظلم به ملت نیست که فکر آنها اندیشه آنها نادیده گرفته بشود. به خصوص اقشار مستضعف محرومان آنهایی که امروز در فشار قرار دارند. اقشار متوسط که  این فرصت برایشان  فراهم نشود آرای خودشان را در جهت آن کسی که می خواهند آن کسی رو که دوست دارند به صندوق بریزند؟ آیا در پیشگاه خدای متعال پاسخی برای این ممانعت وجود دارد؟ آن هم به کسی که او را می شناسند. تجربه 8 ساله دولت به آنها او را شناسانده. خدمت شبانه روزی به مردم به قول رهبر انقلاب سردست گرفتن شعارهای انقلاب و افتخار به آن. ساده زیستی  عدالت خواهی برداشتن حاجب ها برای دسترسی مردم و قوه مجریه در همه سطوح بالا کشیدن کشور در عرصه های علمی فنی. پیشرفت های چشمگیر در همه زمینه ها  اینها از آثار خدمت  ایشان بوده و مردم این را می بینند. ایران از نظر شتاب رشد علمی در مرتبه اول  در جهان قرار گرفت در دوره ایشان و خدمات گوناگون دیگر که قصد بنده در این صحبت  شمردن آنها نیست. بنابراین حسن ظن مردم به ایشان یک فرصت تاریخی برای کشور است، آن هم در این فضای بی اعتمادی که باید قدر آن را شناخت، شکرش را به جای آورد.

آینده کشور به حضور مردم بستگی دارد. با حضور مردم تعالی و رشد و شکوفایی حاصل می شود.امید حاصل می شود. امنیت ملی تامین می شود.چرا بعضی ها تلاش می کنند که امید را از مردم بگیرند؟ و اصلا نمی خواهند ببینند مردم چه نظری دارند. چه گرایشی دارند. مردم را به حساب نمی آورند. امروز کشور برای عبور از نابه سامانی ها مشکلات که بعضی شان تا حد بحران پیش رفته باید یک دولت قدرتمند را سر کار بیاورند. مورد  اعتماد را سرکار بیاورند. برخواسته از آراء پرشمار . انقلابی. معتقد به مبانی انقلاب و معتقد به سربلندی و عزت ایران عزیز. ما نیازمندیم در مقابل یک دولت بی پشتوانه یک دولت ضعیف. چه کار می تواند برای کشور بکند؟وقتی مردم پشتیبان او نباشند. وقتی دولت ضعیف با آراء کم سرکار بیاید دشمنان طمع می کنند به کشور وقتی فاصله بیافتد بین مردم و حکومت بین مردم و دولت دشمنان طمع  می کنند به کشور این سلاح انقلاب است سلاح کشور است. همین مردم بودند که انقلاب کردند همین مردمی که شهید دادند همین مردمی که در همه صحنه ها ایستادند همین مردم صبور حلیم و طرفدار انقلاب و طرفدار سربلندی ایران خوب چرا نباید اجازه پیدا کنند یا بعضی نمی خواهند بگذارند که اجازه پیدا کند مردم بیایند و اراده خودشان را اعمال کنند؟ رای خودشان را بدهند.

من فکر می کنم آنهایی که مانع این کار می خواهند بشوند اینها سفره های کوچک و خالی مردم را ندیدند. بیماران سرگردانی که بدون دارو و درمان در کنار بیمارستان ها در خانه ها افتادند آنها را نمی بینند. خانه به دوشانی که به خاطر اجاره های سنگین آواره شده اند و بعضی شان در چادر زندگی می کنند آنها را نمی بینند. جوانان بیکار و ناامیدی که در کنار خانواده هاشان منتظر یک کار هستند حتی یک شغلی که متناسب با تحصیلات آنها نیست دنبالش می گردند که لقمه نانی به دست بیاورند یا تمهیدی فراهم کنند برای ازدواجشان اینها را نمی بینند. برایشان مهم نیست. همه امید این اقشار مستضعف این است که یک تغییرات مثبت ایجاد بشود کشور از این بحران ها خارج شود یک دولت مردمی و کارآمد سرکار بیاید. البته معلوم است اشراف سیاسی اشراف مالی با قدرتمندان و کسانی که دغدغه مردم را ندارند آنها مخالفت می کنند آنها همیشه مخالفت کرده اند آنها چیزی جز منافع خودشان  نمی خواهد. آنها در صف اول مخالفت هستند و حقی برای مردم قائل نیستند اما از دیگران ولو مخالف انتظار می رود که به علایق و امیدهای قشرهای گوناگون مردم بخصوص محرومان و فقرا  و اقشار ضعیف توجه کنند به کارگران به کشاورزان به آنها احترام بگذارند به حسن ظنشان احترام بگذارند.

مردم به دنبال کسی هستند که از جنس خودشان باشد. به دنبال کسی هستند که زبان گویای آنها باشد متاسفانه امروز محرومان و کشاورزان و کارگران و اقشار متوسط سخنگو ندارند. کسی که از ناحیه آنها گرفتاری های آنها را بیان کند ندارند. چون قدرت ندارند چون ثروت ندارند رسانه ندارند. خوب حالا دنبال یک زبان گویا هستند دنبال کسی از جنس خودشان هستند که پرچم آنها را بلند کند. که آرمان های آنها را پیگیری کند خواست های آنها را پیگیری کند بنابراین با اغتنام فرصت و گشودن راه ها میتوان امیدوار بود که دولتی پرکار جوان گرا مجرب در امور اجرایی آشنای کامل به وضعیت موجود کشور اداره امور کشور را به عهده دار شود. دولتی دارای برنامه ای اجرایی مبتنی بر استعداد ها و واقعیت های موجود و متکی بر تجربه طولانی اداره کشور با نگاه به افق های نزدیک و دور پیشرفت و تعالی کشور به خصوص در بخش های گوناگون اقتصادی و  بالاخره دولتی برخواسته از تصمیم و اراده اکثریت عظیمی از ملت شریف. دولتی برای همه ایرانیان مقتدر در سطح منطقه و در سطح جهانی که بتواند با پشتوانه مردم عزیز نظام سیاسی کشور را در طراز  شایستگی های ملت ایران در این اوضاع نا به سامان عبور دهد و به ریل اصلی انقلاب و مسیر پیشرفت برگرداند. بنابراین مردم را ناامید نکنند به خواست و اراده ملت احترام بگذارند. صدای محرومان و مستضعفان را که مالکان اصلی کشور و انقلاب هستند را بشنوند. از مردم فاصله نگیرند نمی شود با ملتی که اکثریتی از آن تصمیم دارد و اراده آن بر نقش آفرینی است مقابله کرد این به نفع هیچکس نیست، نه به نفع کشور است نه به نفع انقلاب است نه به نفع کسانی است که ایران عزیز را دوست دارند. به نفع هیچکس نیست راه را برای مردم باید باز کرد. باید به یک انتخابات پرشور بیاندیشیم باید دغدغه یک انتخابات پرشور را داشته باشیم. مردم باید فرصتی پیدا کنند که در یک انتخابات پرشور دولت مورد نیاز و دولت مورد انتخاب خودشان را سرکار بیاورند. این یکی از راههای اصلی برون رفت کشور از شرایط نا به سامان و نامساعد امروز ایران است.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب