1404/12/20-13:45
در حملات تروریستی دشمن رقم خورد؛

آسیب جدی حدود ۱۷ هزار ساختمان مسکونی/ شهادت ۱۹۵ دانش آموز و معلم/ تخریب ۶۵ مدرسه و ۷۷ مرکز درمانی

آسیب جدی حدود ۱۷ هزار ساختمان مسکونی/ شهادت ۱۹۵ دانش آموز و معلم/ تخریب ۶۵ مدرسه و ۷۷ مرکز درمانی

رئیس جمعیت هلال‌احمر در بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از ستاد مرکزی عملیات اضطراری جمعیت با اعلام شهادت یکی از امدادگران این جمعیت در حین امدادرسانی به آسیب‌دیدگان در جنگ رمضان، گفت: تاکنون ۱۶ هزار و ۹۹۱ منزل مسکونی هدف حملات دشمن صهیونی آمریکایی قرار گرفته است.

به گزارش دولت بهار به نقل از جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند در جریان حضور ذبیح الله خداییان، گزارشی از ماموریت‌ها و خدمات هلال احمر در روزهای جنگ و همچنین خسارات برآورد شده و آسیب به واحدهای غیرنظامی ارائه کرد.

کولیوند اظهار کرد: تاکنون۱۹ هزار و ۷۳۴ واحد غیرنظامی شامل ۱۶ هزار و ۹۹۱ واحد مسکونی از حملات دشمنان آسیب دیده است همچنین ۳ هزار و ۳۸۴ واحد تجاری نیز از حملات دشمنان آسیب دیده‌ است.

وی با اشاره به حمله به مراکز دارویی و درمانی کشور افزود: ۷۷ مرکز درمانی و دارویی کشور دچار آسیب‌های جدی شده‌اند از جمله بیمارستان گاندی در تهران و بیمارستان ولیعصر که در حال حاضر از مدار خدمت رسانی خارج شده‌اند.

آسیب ۶۹ مدرسه و واحد آموزشی

رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: ۶۹ مدرسه و واحد آموزشی در این حملات چار آسیب شده‌اند که شدیدترین آن مربوط به دبستان دخترانه میناب در استان هرمزگان بوده است و آموزش و پرورش تا امروز ۱۹۵ شهید و ۱۵۴ مجروح معلم و دانش آموز داشته است.

کولیوند تعداد مراکز، پایگاه‌ها، شعب آسیب‌دیده هلال احمر در جنگ را ۱۳ مرکز اعلام کرد و افزود: ۱۷ دستگاه خودرو شامل ۲ خودرو نجات، آنست و ۱۵ آمبولانس هلال‌احمر در این حملات از چرخه خدمت‌رسانی خارج شدند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اعلام شهادت یکی از امدادگران هلال‌احمر اصفهان در جنگ رمضان، افزود: بر اثر حملات دشمنان، ۱۱ تن از کادر درمان تاکنون به شهادت رسیده‌اند و ۵۳ نفر نیز دچار مصدومیت شده‌اند.

براساس اعلام کولیوند، حملات دشمن صهیونی آمریکایی منجر به شهادت ۲۰۰ کودک زیر ۱۲ سال، حدود ۲۰۰ زن، ۲۴۱ نفر غیرنظامی و مصدومیت ۱۴۰۰ غیرنظامی دیگر شده است.

تخریب ۶۵ مدرسه و ۷۷ مرکز درمانی در حملات تروریستی دشمن

سخنگوی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیز با  اینکه ۱۹ هزار و ۷۳۴ ساختمان غیر نظامی مورد هدف قرار گرفته است، گفت: دشمن صهیونی از ابتدای تجاوز خود علیه کشورمان ۶۵ مدرسه و ۷۷ مرکز بهداشتی درمانی را مورد حمله هوایی قرار داده و دچار آسیب جدیدو یا تخریب کرده است.

مجتبی خالدی روز چهارشنبه درباره‌ جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی و امریکا در حمله به کشورمان، افزود: ساختمان بانک‌ها، واحدهای غیرنظامی، بوستان‌ها و بسیاری دیگر از اماکن عمومی تخریبدشده است.

به گفته وی، تا الان حدود ۱۹۷۳۴ ساختمان غیرنظامی در حملات وحشیانه‌ ائتلاف صهیونیستی آسیب دیده که ۱۶۱۹۱ مورد آن منزل مسکونی است.

وی افزود: تا این لحظه ۷۷ مرکز درمانی اعم از داروخانه‌ و بیمارستان‌ مورد اصابت قرار گرفته که بیشتر آنها از مدار خدمت خارج شده‌اند.

وی تصریح کرد: در بسیاری از مراکز درمانی که مورد حمله قرار گرفته ، علاوه بر بیماران بستری، پزشکان مشغول عمل جراحی بیمار در اتاق عمل بوده‌اند.

خالدی ادامه‌داد: ۱۶ مرکز هلال احمر نیز در این حملات آسیب دیده و برخی پایگاهها تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه داروخانه های هلال احمر به صورت ۲۴ ساعته خدمات ارایه می‌دهند ، گفت: آسیب‌های وارده نشان می‌دهد که منازل مسکونی و حتی مدارس مورد هدف دشمن است به نحوی که ۶۵ مرکز آموزشی و مدرسه هم تا امروز آسیب جدی دیده‌انگند .

وی از مردم خواست که آرامش خود را حفظ کنند و بدانند در زمان حمله بهترین جا حضور در منزل و خارج نشدن از خانه است.

سخنگوی سازمان هلال احمر ادامه‌داد: مردم در صورت نیاز با شماره ۴۰۳۰ جمعیت هلال احمر برای دریافت مشاوره‌های روانشناسی تماس بگیرند.

نظرات

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب