1399/04/24-15:46

بیادی: برخی دنبال رویکرد خطرناکی هستند که کسی برای اداره آینده کشور محبوب نماند!

بیادی: برخی دنبال رویکرد خطرناکی هستند که کسی برای اداره آینده کشور محبوب نماند!

واقعیت مطلب این است که در شرایط کنونی اکثر مدیریت اجرایی کشور از جمله دولت به صورت استصوابی اداره می‌شوند.

به گزارش دولت بهار، حسن بیادی، دبیرکل جمعیت آبادگران جوان در گفتگو با روزنامه آرمان گفت:

➖ بنده سه ماه قبل در گفت‌وگو‌یی این اوضاع را پیش بینی کردم که قیمت دلار در آینده به 25 هزار تومان خواهد رسید. مشاهده کردیم که این پیش‌بینی در حال وقوع است، بنابراین با رویکردی که دولت و مجلس در پیش گرفته‌اند به نظر می‌رسد افزایش قیمت دلار همچنان ادامه داشته باشد. متأسفانه قیمت کالاها همچنان به شکل صعودی و به‌صورت «نمودار عمودی» افزایش پیدا می‌کند. این در حالی است که مجلس از قدرت کافی برای جلوگیری و رفع این مشکلات برخوردار نیست. در نتیجه وضعیت اقتصاد ایران روز‌به‌روز شکل پیچیده‌تری به خود خواهد گرفت. به نظر می‌رسد عملکرد واقعی مجلس یازدهم در راستای حل مشکلات اقتصادی کشور تنها به چند افشاگری و اظهارات تند و فرمایشات بی‌منطق بعضی از نمایندگان بی‌تجربه خلاصه خواهد شد و اتفاق دیگری رخ نخواهد داد. با افشاگری و اظهارات رادیکال نیز دغدغه‌های مردم رفع نشده و مشکلات اقتصادی آنها حل نمی‌شود.

➖ واقعیت مطلب این است که در شرایط کنونی اکثر مدیریت اجرایی کشور از جمله دولت به صورت استصوابی اداره می‌شوند. نوعا این مدیریت‌ها برای مردم دقیق و صد‌درصدی کار نمی‌کنند؛ بلکه برای مانـــدگاری خـــودشان کار می‌کنند. در چنین شرایطی نیز مجلس دو راه بیشتر پیش‌روی خود ندارد؛ یا باید دست‌های خود را به عنوان تسلیم بالا ببرد و شرایط موجود را بپذیرد یا اینکه به صورت انتحاری عمل کند. تکرار می‌کنم شک نکنید که مجلس یازدهم در مقابل همه مدیریت‌های اجرایی، که باعث و بانی این اوضاع شده‌اند؛ به‌خصوص دولت ناامیدی‌ها راهی جز انتحار ندارد.

➖ ما باید بین تحریم و خود‌تحریمی تفکیک قائل شویم. ما به دلیل خود‌تحریمی و ناتوانی در مدیریت با تحریم‌های داخلی مواجه هستیم. مردم به اندازه‌ای که از تحریم‌های داخلی آسیب دیده‌اند، از تحریم‌های خارجی آسیب ندیده‌اند. یکی از مهم‌ترین تحریم‌های داخلی فساد خانمان‌برانداز اداری است. دومین نشانه تحریم‌های داخلی حذف مردم و مشارکت‌های آنها در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های کشور است. نوع برگزاری و تأیید صلاحیت‌های انتخاباتی یکی دیگر از تحریم‌های داخلی است که مشارکت مردمی را کاهش داده است. جالب است که هزینه‌های این بی‌تدبیری‌ها باید توسط مردم پرداخت شود. بنابراین هشدار بنده این است که تا زمانی‌که باندهای متصل به قدرت و ثروت همچنان برمسند قدرت هستند، این هزینه‌ها همچنان به صورت ناخواسته توسط مردم پرداخت خواهد شد. جالب است که مردم شب می‌خوابند اما هنگامی که صبح از خواب بیدار می‌شوند، متوجه می‌شوند قیمت‌ها چندین برابر شده است و آنها از این تصمیمات شوم بی‌خبر بوده‌اند. بدتر از آن اظهارات ناجوانمردانه مسئولان است که می‌گویند ما هم خبر نداشته‌ایم. آیا مردم حق ندارند که سوال یا اعتراض کنند که تصمیمات کجا گرفته می‌شود، آیا خبر ندارند که به همین دلایل درآمد و ثروت مردم نسبت به گذشته یک‌چهارم شده است. مردم با آبرو و فهیم خوب می‌دانند که سال‌هاست دست دولت و مدیریت‌ها و سازمان‌های اجرایی کشور در جیب مردم است. تازه این اقدام هم در جهت حل مشکلات دولت بوده؛ نه حل مشکلات مردم.

➖ امروز بسیاری از طیف‌های فکری و سیاسی به دنبال پاسخ به این سوال هستند که مدیریت آینده کشور حتی در سطح رهبری به دست چه طیفی خواهد افتاد؟ این مساله دارای اهمیت بسیاری است که همگان از آن غافل هستند. در چنین شرایطی برخی از باندهای قدرت و ثروت وابسته به بیگانگان به دنبال رویکرد خطرناکی هستند که کسی برای اداره آینده کشور محبوب نماند تا بتوانند به اهداف خود برسند. به همین دلیل نیز هر کسی که محبوبیت پیدا کند به اشکال مختلف در مقابل آن ایستادگی می‌کنند و آبروی آن شخص را به مخاطره می‌اندازند. اگر به گذشته عاقلانه توجه کنیم و عبرت بگیریم متوجه می‌شویم هر رئیس‌جمهور یا مسئول درجه اول مانند روسای قوای سه‌گانه و وزیران و... که سرکار آمده‌اند در ابتدا از آنها استقبال خوبی صورت گرفته اما هنگام خداحافظی با بدرقه مناسبی مواجه نشده‌اند. در راستای همین رویکرد نیز برای بسیاری از افراد مطرح، به انحای مختلف پرونده‌سازی صورت گرفته است.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب