کوشنر: اگر ایران بخواهد گفتوگو کند، ترامپ اهل توافق است
داماد و مشاور رئیسجمهور آمریکا که دولت کشورش به دلیل شکست سیاستهایش در قبال ایران مورد انتقاد قرار گرفته مدعی شد که دونالد ترامپ «اهل توافق» است.
به گزارش دولت بهار به نقل از فارس، «جارد کوشنر»، داماد و مشاور «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا در یک نشست خبری روز پنجشنبه گفته چنانچه ایران بخواهد گفتوگو کند، ترامپ اهل توافق است.
کوشنر که در یک کنفرانس خبری حضور داشت گفت: «اگر ایران گفتوگو بخواهد، ترامپ اهل توافق است.»
دونالد ترامپ هم روز پنجشنبه بار دیگر مدعی شد چنانچه در انتخابات ریاستجمهوری ماه نوامبر به پیروزی برسد ظرف ۳۰ روز با ایران به توافق خواهد رسید.
رئیسجمهور آمریکا مدعی شد که «ایران به شدت مشتاق توافق است» اما منتظر است تا «جو بایدن» در انتخابات به پیروزی برسد تا بتواند به توافق بهتری دست پیدا کند.
کوشنر که از طرف دولت ترامپ مأمور پیشبرد طرحی موسوم به معامله قرن برای ایجاد سازش میان طرفهای فلسطینی و رژیم صهیونیستی شده بود این اظهارات را بعد از توافق تلآویو و ابوظبی برای عادیسازی روابط مطرح کرد.
«دونالد ترامپ» ساعتی پیش در بیانیهای اعلام کرد رژیم صهیونیستی و امارات به توافقی برای «عادیسازی کامل روابط» دست پیدا کردهاند.
نظرات