1399/05/29-01:14

صهیونیست‌ها بازهم نوار غزه را هدف حمله قرار دادند

صهیونیست‌ها بازهم نوار غزه را هدف حمله قرار دادند

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی یک فروند موشک به هدفی در منطقه «حی‌الزیتون» واقع در نوار غزه شلیک کرده‌اند.

به گزارش دولت بهار به نقل از فارس، منابع محلی فلسطینی بامداد چهارشنبه از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه‌ای در نوار غزه خبر دادند.

خبرگزاری «صفا» در توئیتر خود گزارش داد که صدای انفجار مهیبی از مرکز نوار غزه به گوش رسیده که احتمالا مربوط به حمله هوایی صهیونیست‌هاست.

مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین نیز خبر داد که هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی یک موشک به موضع مقاومت در منطقه «حی‌الزیتون» شلیک کرده‌اند.

شبکه الجزیره اما گزارش داد که در این حمله، یک زمین زراعی در جنوب شرق غزه هدف قرار گرفته شده است.

وبگاه شبکه اسرائیلی «آی۲۴نیوز» نیز با گزارش این خبر به نقل از رسانه‌های فلسطینی، نوشت که این حمله در پاسخ به شلیک راکت در عصر سه‌شنبه از نوار غزه به سمت عسقلان انجام شده است.

در یک هفته اخیر نظامیان اشغالگر هر بامداد به بهانه‌های واهی مواضعی را در نوار غزه هدف حمله هوایی قرار داده‌اند.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب