1400/12/20-15:39

بورل: گفت‌وگوهای وین نیاز به وقفه دارد

 بورل: گفت‌وگوهای وین نیاز به وقفه دارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد به دلیل عوامل خارجی به وقفه در گفت‌وگوهای وین نیاز است.

به گزارش دولت بهار، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (جمعه) در توییتی از نیاز به وقفه در مذاکرات وین به دلیل آنچه عوامل خارجی خواند، خبر داد. 

وی در این خصوص اعلام کرد: به دلیل عوامل خارجی به وقفه در گفت‌وگوهای وین نیاز است. متن نهایی اساسا آماده و روی میز است. به‌عنوان هماهنگ‌کننده، من به همراه تیمم به ارتباط با همه اعضای برجام و ایالات متحده برای غلبه بر وضعیت فعلی و نهایی کردن توافق ادامه خواهم داد.

پیش‌تر «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد جمعه از تماس تلفنی خود با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد و در صفحه توئیتر خود نوشت: امروز با آقای بورل گفت‌وگوی مفید و سازنده‌ای داشتم. تلاش‌ها برای رسیدن به یک توافق خوب و پایدار در جریان است. توافق در دسترس است اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه و همراه با تداوم و با ثبات‌قدم رفتار کند.

وی همچنین افزود: نتیجه مذاکرات وین را توافق جمعی تعیین می‌کند و نه رویکرد یک‌جانبه! تلاش مشترک نیاز است. این منطق و عقلانیت است که باید غلبه داشته باشد.

امروز همچنین در ادامه رایزنی‌ها در چارچوب دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران، علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفت‌وگوها در هتل کوبورگ شهر وین مذاکره کردند. باقری و مورا دیروز پنجشنبه نیز در دو نوبت صبح و بعدازظهر دیدار و به گفت‌وگو پرداختند و تماس‌ها و رایزنی‌های با سایر هیأت‌ها نیز ادامه داشت.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب