1399/06/17-09:30

گفت‌وگوی تلفنی شاه سعودی با ترامپ درباره کرونا و موضوع فلسطین

 گفت‌وگوی تلفنی شاه سعودی با ترامپ درباره کرونا و موضوع فلسطین

سلمان بن عبدالعزیز در تماسی تلفنی با رئیس‌جمهور آمریکا از تلاش‌های واشنگتن در جهت عادی‌سازی روابط اسرائیل و اعراب در جهت ادعای بازگرداندن صلح به منطقه، قدردانی کرد.

به گزارش دولت بهار به نقل از خبرگزاری واس، سلمان بن عبدالعزیز، شاه عربستان سعودی بامداد دوشنبه در تماسی تلفنی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو و از تلاش‌های آمریکا برای ادعای بازگرداندن صلح به منطقه، قدردانی کرد.

شاه سعودی همچنین و بر تمایل ریاض برای رسیدن به راهکار پایدار و عادلانه برای آرمان فلسطین و رسیدن به صلح تاکید کرد.

سلمان بن عبدالعزیز درباره روند اجلاس گروه ۲۰ و همچنین تلاش‌ها برای مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا صحبت کرد و به آمریکا اطمینان داد که تداوم ریاست عرستان بر اجلاس گروه ۲۰ باعث تداوم حمایت ریاض از اقدامات کشور‌های عضو در مقابله با شیوع ویروس کرونا چه در سطح نیروی انسانی و چه در سطح اقتصادی می‌شود.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب