1401/09/28-12:40

اسلحه خود را تحویل دهید ۵۰۰ دلار بگیرید

اسلحه خود را تحویل دهید ۵۰۰ دلار بگیرید

در ایالت نیویورک آمریکا پویشی به منظور ترغیب مردم این شهر برای تحویل سلاح های انفرادی راه اندازی شده است.

به گزارش دولت بهار به نقل از آناتولی، این پویش که از حمایت شهردار نیویورک و دادستان منطقه بروکلین هم برخوردار است، افراد را از طریق پرداخت مبلغ ۵۰۰ دلار، نسبت به تحویل سلاح ترغیب می کند.

براساس این پویش، بسته به نوع سلاح، به هر کسی که اسلحه گرم خود را تحویل دهد، مبالغی بین ۵۰ تا ۵۰۰ دلار پرداخت می شود.

اریک گونزالس دادستان بروکلین در یک کنفرانس خبری گفت: «جمع آوری سلاح از خیابان ها یک مسئولیت مشترک است و فعالیت بازپس دادن اسلحه بخشی از یک استراتژی جامع برای جلوگیری از خشونت مسلحانه در محله های ماست».

در چارچوب همین پویش، کوپن های هدیه ۵۰، ۱۵۰ و ۵۰۰ دلاری برای کسانی که سلاح خود را آوردند، بدون پرسیدن هیچ گونه سوال و بدون درخواست هویتشان، اهدا شد.

در چارچوب همین پویش، به بیست و پنج نفر اولی که سلاح های خود را تحویل دادند، تبلت هایی نیز اهدا شد.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب