چه زمانی میوهها و سبزیجات به سَم تبدیل میشوند؟
یک متخصص تغذیه گفت: میوهها و سبزیجاتی که بیشتر مواقع بسیار مفید هستند، گاهی به دشمن کشنده ما تبدیل میشوند.
به گزارش دولت بهار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایلینا سولوماتنیان پزشک متخصص تغذیه در مصاحبه با اسپوتینگ اظهار کرد: میوهها و سبزیجات علی رغم اینکه برای سلامت انسان مفید هستند، اما گاهی اوقات میتوانند بسیار زیان آور باشند و برای ما مشکلات تیروئیدی، هرمونی، معدهای و مسمومیت ایجاد کنند.
سولوماتنیان توضیح داد: از زمان کودکی همواره شنیده ایم که میوهها و سبزیجات برای سلامت فواید شگفت انگیزی دارند؛ به گونهای که سرشار از انواع ویتامین ها، مواد مغذی ریز و درشت، الیاف و کربوهیدراتهای مفید هستند، اما هرآنچه در باغ میروید همیشه هم برای سلامت ما مفید نیست، زیرا نگهداری و تهیه نامناسب میتواند سبزیجات مورد علاقه ما را به سم تبدیل کند.
میوه های بادمجانی حاوی مواد سمی هستند
این متخصص تغذیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک افزود: خوردن بادمجان نارس، سیب زمینی که تا بهار باقی مانده و گوجه سبز نارس توصیه نمیشود؛ این میوهها از خانواده بادمجانیها و حاوی ماده سمی سولاتین هستند که منجر به اختلال در دستگاه عصبی و مجاری ادرار میشوند.



نظرات