1402/06/08-08:15

پنتاگون: زمان بازگشت نیروهای آمریکایی از خلیج فارس مشخص نیست

پنتاگون: زمان بازگشت نیروهای آمریکایی از خلیج فارس مشخص نیست

معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) گفت که زمان بازگشت نیرو‌های آمریکایی از خلیج فارس مشخص نیست.

به گارش دولت بهار، سابرینا سینگ، معاون سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده روز سه‌شنبه (به وقت محلی) با شرکت در یک کنفرانس مطبوعاتی به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش تارنمای وزارت دفاع آمریکا، سینگ در پاسخ به پرسشی در مورد جدول زمانی بازگشت نیرو‌های آمریکایی از خلیج فارس به کشورشان اظهار کرد: من نمی‌توانم آینده را پیش‌بینی کنم بنابراین تا زمانی که نیاز به حضور این نیرو‌ها در منطقه (خلیج فارس) وجود داشته باشد آن‌ها در آنجا خواهند ماند.

وی در ادامه سخنان خود مدعی شد: فقط در این حد می‌توانم بگویم که آن‌ها آنجا هستند تا از هرگونه تهدید یا رفتار غیرحرفه‌ای یا ناامن گروه‌های تحت حمایت ایران جلوگیری کنند.

معاون سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده در پاسخ به پرسش دیگری درباره سطح تنش میان نیرو‌های آمریکایی در منطقه تنگه هرمز، عراق و سوریه با گروه‌‎های تحت حمایت ایران با بیان اینکه نمی‌توانم در مورد کاهش سطح تنش میان نیرو‌های ما و گروه‌های تحت حمایت ایران در آن مناطق ارزیابی داشته باشم، ادعا کرد: ما همچنان شاهد آزار و اذیت آن‌ها هستیم.

سینگ همچنین با طرح این ادعا که در چند هفته گذشته شاهد آزار و اذیت گروه‌های تحت حمایت ایران بر سر کشتی‌های تجاری بوده‌ایم و این آزار و اذیت‌ها همچنان ادامه دارد، افزود: به همین دلیل است که نیرو‌های خود را به آن منطقه منتقل کردیم و تا زمانی که تغییری در این وضعیت ایجاد نشود، دلیلی برای بازگرداندن نیرو‌های خود نمی‌بینیم.

 ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا از حضور بیش از سه هزار ملوان و تفنگدار این کشور در دریای سرخ خبر داد. ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا ۱۶ مرداد با صدور بیانیه‌ای از حضور بیش از ۳ هزار نظامی نیروی دریایی این کشور در دریای سرخ خبر داد و اعلام کرد که ملوانان و تفنگداران آمریکایی روز گذشته (یکشنبه) پس از عبور از کانال سوئز وارد دریای سرخ شده اند.

این نظامیان با ناو هواپیمابر یواس‌اس باتان و یواس‌اس کارتر هال به دریای سرخ رسیده‌اند که قابلیت دریایی و انعطاف پذیری بیشتری به ناوگان پنجم می‌دهد.

یواس‌اس باتان یک کشتی تهاجمی آبی خاکی است که می‌تواند هواپیما‌های بال ثابت و بالگردان و همچنین ناوچه آب‌خاکی را حمل کند. یواس‌اس کارتر هیل یک کشتی بارانداز برای فرود، تفنگداران دریایی و تجهیزات آن‌ها را حمل کرده و به خشکی می‌فرستد.

 ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مدعی است محدوده عملیات این ناوگان تقریبا ۲.۵ میلیون مایل مربع (۶.۴ میلیون کیلومتر مربع) از فضای آبی را در برمی‌گیرد و شامل خلیج فارس، خلیج عمان، دریای سرخ، بخش‌هایی از اقیانوس هند و همچنین سه تنگه هرمز، کانال سوئز و باب المندب می‌شود.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب