وساطت قطر برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی
منابع خبری از وساطت دوحه برای تبادل اسرای فلسطینی و صهیونیستی خبر دادند.
به گزارش دولت بهار به نقل از ایرنا، یک منبع در جنبش حماس در گفتوگو با خبرگزاری شینهوا اعلام کرد که قطر برای انجام توافق فوری تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی وساطت کرده است.
بر اساس این گزارش، یکی از فرماندهان حماس به دوحه اعلام کرده که این جنبش مخالف توافق تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی که شامل آزادی تمام اسرای زن فلسطینی شود، نیست.
پیش از این امیر قطر در گفت وگوی تلفنی با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان را محکوم کرده بود.
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی گفته بود که توقف کشتار غیرنظامیان و در امان ماندن آنها از پیامدهای درگیری و کاهش تنش از اولویتهای قطر است.
امیر قطر همچنین دو طرف درگیری در فلسطین را دعوت به آرامش و اعمال حداکثر خویشتنداری کرده بود.
وی همچنین بر موضع قاطع قطر در قبال مساله فلسطین و حقوق مشروع ملت فلسطین تاکید کرده و گفته بود: ما تجاوزات (رژیم) اسرائیل علیه مردم فلسطین، سرزمینها و مقدسات آنها را محکوم میکنیم و این تجاوزات دستیابی به راهحل عادلانه برای مساله فلسطین را تضعیف میکند.
نظرات