1402/09/14-23:38
دکتر علیرضابیگی:

مجلس یازدهم به دلیل دلدادگی به دولت همسو نتوانست کارنامه موفقی ارائه دهد

 مجلس یازدهم به دلیل دلدادگی به دولت همسو نتوانست کارنامه موفقی ارائه دهد

دکتر علیرضابیگی گفت: مردم می‌خواهند بدانند نتیجه عملیات مشترک مجلس و دولت با همه وعده‌های داده‌شده و آرزوهایی که وجود داشته، امروز کدام بارقه امید را در دل مردم زنده نگه داشته که مردم تصور کنند ادامه فعالیت آنها می‌تواند شرایط کشور را بهتر کند؟ بنابراین بعید می‌دانم عملکرد مجلس یازدهم آن‌طورکه گفته شد عملکرد قابل دفاعی باشد

به گزارش دولت بهار، دکتر احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس در ارزیابی عملکرد مجلس یازدهم گفت: «نه‌تنها نسبت به عملکرد مجلس بلکه درباره هر سیستمی نمی‌توان آن را تماما مثبت ارزیابی کرد و این حرف فاقد پشتوانه علمی و کارشناسی است».

نماینده چند دوره مردم تبریز در مجلس ادامه داد: «مشخصا درباره عملکرد مجلس و دولت فعلی که هر دو با هم قرابت سیاسی دارند و مجلس در وهله اول اعتبار خودش را در سایه دولت سیزدهم قرار داد و فرمایشات شهید بهشتی مبنی بر اینکه «قرار نیست مجلس و دولت در یک مسیر قرار بگیرند و خواست مجلس مبتنی بر خواست مردم است و باید مستقل عمل کند» نادیده گرفته شد؛ بنابراین می‌توانیم بگوییم مجلس یازدهم از بعد نظارتی نتوانسته است کارنامه موفقی ارائه دهد». او ادامه داد: «به عنوان دلیل هم قرینه‌های آن روشن است، چراکه ۲۲۰ نفر از نمایندگان مجلس از آقای رئیسی خواسته بودند کاندیدا شود و ۲۵۰ نفر از نمایندگان هم از رقبای آقای رئیسی در انتخابات خواسته بودند به نفع او انصراف دهند و ۱۵۰ نفر از نمایندگان مجلس ابلاغ رئیس ستادی از آقای رئیسی در جغرافیاهای انتخاباتی خودشان دارند که میزان علاقه مجلس به این دولت را نشان می‌دهد. از این جهت مجلس نتوانست کارنامه موفقی ارائه دهد و اکنون هم باید پاسخ‌گوی سؤال‌های مردم باشد».

دکتر علیرضابیگی با تأکید بر ضرر مالی مردم در بورس و پاسخ‌گونبودن دولت به مردم گفت: «به فرض اینکه مجلس دهم نسبت به دولت آقای روحانی دلدادگی داشت و بنا نداشت از دولت سؤال کند که چه بر سر دارایی و اموال مردم آورده است، اما مجلس یازدهم هم با وجود اینکه موضوعات فاحش و روشنی درخصوص بورس اتفاق افتاده بود و همه کاندیداهای ریاست‌جمهوری هم وعده رسیدگی به بورس را دادند اما عملا کاری دراین‌باره انجام ندادند».

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور اضافه کرد: «مجلس یازدهم و به طور خاص جناح‌های غالب در این مجلس شعار شفافیت سر دادند و لزوما باید آرای نمایندگان شفاف شود و چیزی از مردم مخفی نشود، اما به عنوان مثال شاهدیم که در استعفای آقای نادران که موضوع پیش پا افتاده‌ای بود، بنا نبود به گوش مردم برسد و مردم را نامحرم دانستند و جلسه را به‌صورت غیرعلنی برگزار کردند».

نماینده مردم تبریز در مجلس اضافه کرد: «علاوه بر آن، مجلس یازدهم موضوع شفافیت را هم نتوانست به نتیجه برساند و اکنون مجلس با دنیایی از وعده‌های تلنبارشده به مردم مواجه است. حتی دولتی که مجلس همه اعتبار خودش را قربانی آن کرد هم حاضر نیست مسئولیت شرایط موجود را قبول کند و همچنین کسی حاضر نمی‌شود این دولت را گردن بگیرد».

او گفت «ما با نقدهای فزاینده‌ای از سوی مردم مواجه هستیم و حتی برخی نگران یازدهم اسفند هستند که حضور مردم پای صندوق‌های رأی چگونه خواهد بود؟ در حالی که قطعا اگر شرایط مطلوب بود نباید چنین کابوسی پیش می‌آمد و متأسفانه کسی دراین‌باره پاسخ‌گو نیست و مسئولیت قبول نمی‌کند».

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به برخی مصوبات بحث‌برانگیز مجلس یازدهم مثل صیانت از فضای مجازی، مصوبه عفاف و حجاب با شکلی خاص و بررسی مخفیانه در کمیسیون ویژه و به دور از چشم رسانه‌ها که حتی از سوی شورای نگهبان هم با ایرادات زیاد به مجلس برگردانده شد، افزایش سن بازنشستگی، تصویب ماده‌ای برای رصد سبک زندگی مردم و موارد متعدد دیگری که انتقادهای افکار عمومی را به دنبال دارد، بیان کرد: «متأسفانه استماع موضوعاتی را که با زندگی مردم به طور مستقیم در ارتباط است، از آنها مخفی نگه می‌دارند و مردم را نامحرم می‌دانند. پیش‌پاافتاده‌ترین موضوع دراین‌باره هم برگزاری جلسه استعفای یک نماینده بود که در مجلس مدعی شفافیت، به‌طور غیرعلنی برگزار شد».

این نماینده مجلس تأکید کرد: «مردم می‌خواهند بدانند نتیجه عملیات مشترک مجلس و دولت با همه وعده‌های داده‌شده و آرزوهایی که وجود داشته، امروز کدام بارقه امید را در دل مردم زنده نگه داشته که مردم تصور کنند ادامه فعالیت آنها می‌تواند شرایط کشور را بهتر کند؟ بنابراین بعید می‌دانم عملکرد مجلس یازدهم آن‌طورکه گفته شد عملکرد قابل دفاعی باشد».

* شرق

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب