1399/09/01-09:00

مالک بیمارستان امام خمینی (ره) کرج خلع ید شد

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس از خلع ید قطعی مالک بیمارستان امام خمینی (ره) کرج خبر داد.

به گزارش دولت بهار، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس با اعلام این مطلب گفت: در جلسه ای که عصر روز پنجشنبه با حضور مسؤولان ذی ربط  و نهادهای نظارتی برگزار شد برگزار شد، مالک فعلی بیمارستان به دلیل عمل نکردن به تعهدات و ادامه مشکلات بیمارستان خلع ید شد.

وی ادامه داد: جریانات مختلفی در یک سال گذشته به دنبال حل مشکلات این بیمارستان و خلع ید مالک فعلی بیمارستان امام خمینی بودند. امام جمعه کرج در خطبه‌های متعددی نسبت به مشکلات پرسنل این بیمارستان هشدار داده بود. بسیج دانشجویی با برگزاری جلسات با مالک و نهادهای نظارتی  و بازرسی پیگیر حل مشکلات بیمارستان بود. 

عباسی عنوان کرد: قدم بعدی حل مشکلات این بیمارستان توافق با یک مجموعه و خریدار دارای اهلیت برای تملک بیمارستان و سامان بخشیدن به امور و همچنین پرداخت معوقات پرسنل است که در روزهای آتی اخبار امیدبخشی در این رابطه به مردم استان البرز اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای حل مشکلات این بیمارستان و کارکنان آن پیگیری‌های ما ادامه خواهد داشت.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب