همراه داشتن کارت ملی در سراسر کشور الزامی میشود!
رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کروناگفت: همه افراد طبق قانون مکلف هستند کارت ملی را همراه داشته باشند و این پیشنهاد به ستاد ملی ارائه میشود و در صورت تصویب، همه مکلف هستند کارت ملی را همراه داشته باشند.
به گزارش دولت بهار به نقل از تسنیم، حسین ذوالفقاری رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا عصر امروز در حاشیه نشست این کمیته در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه امروز دو موضوع بررسی شد، یکی موضوع همراه داشتن کارت ملی توسط شهروندان در سراسر کشور با هدف کنترل هوشمند کسانی که احتمالا دارای بیماری کرونا هستند و تست مثبت داشتهاند. این کار در چند روز اخیر در حمل و نقل ریلی و هوایی انجام شد و در بین مسافرین ریلی، در دو روز گذشته 44 نفر از این طریق شناسایی شدند و ورودشان منع شد و از در حمل و نقل هوایی هم از ورود 4 نفر به هواپیما جلوگیری شد.
وی افزود: در طرح همراه داشتن کارت ملی، با استفاده از یک اپلیکشن کمتر از یک ثانیه میتوان مشخص کرد فردی که در اداره و یا بانک و یا سوپر مارکت مراجعه کند، به محض دیده شدن کارت ملی به وسیله موبایل مشخص میشود که تست او مثبت است یا نه. همه افراد طبق قانون مکلف هستند کارت ملی را همراه داشته باشند و این پیشنهاد به ستاد ملی ارائه میشود و در صورت تصویب، همه مکلف هستند کارت ملی را همراه داشته باشند.
رییس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: موضوع بعدی نیز طرح مشارکت مردم در مدیریت بیماری کرونا خصوصا در امر رسیدگی به افراد آسیبپذیر و همچنین در حوزه آموزش و تامین دارو و کمک به بیماران است که مباحث آن نهایی شده و برای اجرا، ابلاغ میشود.
ذوالفقاری در پاسخ به این سوال که در صورت تصویب این طرح، کسی که کارت ملی نداشته باشد جریمه و یا مجازات خواهد شد؟، گفت: به کسی که کارت ملی با خود همراه نداشته باشد، خدمتی داده نمیشود. کسانی که آزمایش داده و نتیجه آن مثبت شده، در سامانه به مدت دو هفته ثبت میباشند و بعد از این مدت، از قرنطینه خارج میشوند و نامشان هم در سیستم نخواهد بود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به اجرای طرح تعطیلی و محدودیتها، هنوز هستند برخی مغازههایی که فعالیت میکنند، تصریح کرد: طبق گزارشات مبنی بر اجرای این طرح در دور روز گذشته، بهطور میانگین بیش از 85 درصد رعایت شده و همچنین تردد خودروها به میزان 39 درصد به نسبت مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته و بیش از یازده هزار خودرو جریمه شدهاند؛ اعم از جریمههای یک میلیون، پانصد هزار و دویست هزار تومانی. همچنین 230 هزار مورد به خودروها تذکر داده شده و 93 هزار خودرو عودت داده شدهاند، بیش از صد هزار پیامک نیز ارسال شده و در حوزه اصناف 69769 مورد تذکر داده شده و 77397 مورد پلمپ شدهاند. درباره مشاغلی که رعایت نمیکنند هم نظارتها تقویت میشود و با ایندستهی اندک، برخورد قانونی خواهد شد. از مردم عزیزمان هم تشکر میکنیم که در اجرای این طرح همکاری خوبی داشتند و امیدواریم با توجه به شرایط بیماری، همکاریها بیشتر شود.
رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه امکان تمدید و یا تقلیل محدودیتها و تعطیلیها وجود دارد؟، بیان کرد: عنوان این طرح، طرح هوشمند محدودیتهاست و تا زمانی که وضعیت یک شهر قرمز است مقررات شهر قرمز اعمال شده، اگر وضعیت یک شهر نارنجی شد محدودیتها به سطح محدودیتهای نارنجی تقلیل یافته و اگر وضعیت شهری زرد شد، مقررات شهر زرد برای آن اعمال میشود و اگر وضعیت شهری هم سفید شد، محدودیتی وجود ندارد.
ذوالفقاری ادامه داد: امیدواریم شهرها در دو هفته آینده وضعیت بهتری یابند و از 89 شهری که یکماه قبل دارای وضعیت قرمز بودند، الان 20 شهر با وضعیت قرمز مانده و در روزهای آینده وضع بهتری خواهند داشت. تاکید داریم که هم مسئولین شهرها و هم مردم همکاری کرده و رعایت کند تا هر چه زودتر محدودیتها کاهش یافته و برداشته شود. راه حل برداشته شدن محدودیتها، رعایت و بهبود شرایط هر شهر است و در این طرح، شهرها مبنا قرار گرفتهاند.
وی همچنین درباره منع تردد خودروهای شخصی از ساعت 21 تا 4 صبح گفت: برخی مشاغل نیاز به تردد در شب دارند، از جمله تاکسیهای اینترنتی، آژانسها و برخی مشاغل که کار شیفتی انجام میدهند؛ درخواست ما درباره این مشاغل شیفتی این است که شیفت کارمندان بهصورت شیفت غروب تا شیفت صبح در نظرگرفته شود تا نیاز به تردد در ساعتهای 21 تا 4 صبح نباشد. اما آندسته از مشاغلی که برحسب ضرورت نیاز به این تردد دارند، لیست شماره خودروی آنها به فرمانداریها داده شود تا با هماهنگی نیروی انتظامی اعمال جریمه نشوند و حتی در دو روز گذشته اگر هم جریمه شده باشند، جریمه آنها مرتفع خواهد شد.
نظرات