1403/03/05-22:02

آلمان: تصمیمی برای به رسمیت شناختن فلسطین نداریم

 آلمان: تصمیمی برای به رسمیت شناختن فلسطین نداریم

صدر اعظم آلمان در سخنانی اعلام کرد که این کشور فعلا تصمیمی برای به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل ندارد.

به گزارش دولت بهار به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، در حالی که کشورهای نروژ، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که می خواهند فلسطین را به عنوان کشور مستقل در این ماه به رسمیت بشناسند، اولاف شولتز صدر اعظم آلمان گفت با این حال، آلمان فعلاً از این روش پیروی نخواهد کرد.

به گفته اولاف شولتز، آلمان در حال حاضر قصد ندارد فلسطین را به عنوان یک کشور جداگانه و مستقل به رسمیت بشناسد. شولتز در پاسخ به سوال خبرنگاری در کنفرانس مطبوعاتی با لوئیس مونته نگرو، نخست وزیر پرتغال، توضیح داد که "هیچ دلیلی" برای به رسمیت شناختن تشکیلات خودگردان فلسطین (PA) به عنوان یک کشور جداگانه وجود ندارد. شولتز ادامه داد: هیچ وضوحی در مورد قلمرو ملی یا سایر سؤالات مرتبط با آن وجود ندارد. هنوز خیلی فاصله با این هدف است.

شولتز تأکید کرد: آنچه در عوض مورد نیاز است، راه حلی از طریق مذاکره بین اسرائیل و فلسطینی ها است که معادل راه حل دو کشوری است. این مسئله همچنین شامل یک تشکیلات خودگردان فلسطینی می شود که مسئول کرانه باختری و نوار غزه است. صدراعظم آلمان تأکید کرد: اما ما هنوز به آنجا نرسیده‌ایم.

صدراعظم آلمان تأکید کرد: اکنون اولین کار دستیابی به آتش بس طولانی‌مدت و اطمینان از این مسئله است که همه افراد درگیر به راه‌حل دو کشوری متعهد هستند.

به گفته وی در هفته‌ها و ماه‌های اخیر مشخص شده است که کشورهای عربی سخت تلاش می‌کنند تا امنیت منطقه را تضمین کنند. به همین دلیل است که امید به راه حل دو کشوری وجود دارد. شولتز توضیح داد که در هر صورت، مسیر به رسمیت شناختن نمادین دولت بیشتر از این پیش نمی رود.

کشورهای اسپانیا، ایرلند و نروژ هم پیشتر در این هفته اعلام کرده بودند که در پایان ماه می فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت می شناسند. رژِیم صهیونیستی سپس با عصبانیت به این مسئله واکنش نشان داد.

مونته نگرو، نخست وزیر پرتغال هم اعلام کرد که در ابتدا این اقدام را انجام نخواهد داد. با این حال، وی توضیح داد که کشورش به، به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان عضو کامل در این نهاد رای داده است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه فدرال آلمان هم پیش از این از این اقدام اسپانیا، ایرلند و نروژ انتقاد کرده بود و آن را کمتر ملموس و صرفاً نمادین ارزیابی کرد. باربوک گفت: برای یافتن راه‌حلی برای این وضعیت وحشتناکی که در حال حاضر تجربه می‌کنیم، به شناخت نمادین نیاز نداریم، ما به یک راه‌حل سیاسی نیاز داریم.

شولتز همچنین در بخش دیگری ازسخنانش در مورد درخواست‌هایی برای صدور حکم بازداشت علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم که کریم خان، دادستان ارشد دادگاه کیفری بین‌المللی لاهه، چند روز پیش ارائه کرده بود، اظهار نظر کرد.

صدر اعظم آلمان در موضعی یکجانبه در حمایت از رژیم صهیونیستی از این مسئله انتقاد کرد که خان همزمان با درخواست ها علیه رهبران حماس درخواست ها علیه رهبران رژیم صهیونیستی را هم ارائه کرده است. شولتز توضیح داد: من این مقایسه را رد می کنم و دولت فدرال آلمان قاطعانه آن را رد می کند. هیئت داوران باید در مورد نتیجه رسیدگی تصمیم بگیرند. این مسئله بعدا بررسی خواهد شد.

شولتز با اشاره به احتمال اجرای حکم بازداشت در آلمان گفت: لزومی ندارد و نباید هیچ گمانه‌زنی در این باره وجود داشته باشد.

البته پیش از این سخنگوی دولت آلمان اعلام کرده بود که اگر حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» توسط دیوان بین المللی کیفری صادر شود برلین مجبور است که او را بازداشت کند.

این سخنگو افزود که آلمان مجبور است نتانیاهو را دستگیر کند زیرا به قوانین پایبند است و به دیوان بین المللی کیفری احترام می گذارد.

کریم خان دادستان ارشد دیوان بین‌المللی کیفری روز دوشنبه درخواستی برای صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و چند مقام ارشد دیگر این رژیم ارائه کرد.

کریم خان در بیانیه‌ای که پس از بیش از هفت ماه جنگ در غزه صادر شده است، گفت: دلایل منطقی نشان می‌دهد که نتانیاهو و دیگر مقام‌های ارشد (رژیم) صهیونیستی به جنایت علیه بشریت متهم هستند.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب