کنارهگیری بایدن از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴
رئیس جمهوری آمریکا از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور کنارهگیری کرد .
به گزارش دولت بهار، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه با انتشار بیانیه ای نوشت:
ــ با وجود کناره گیری از رقابت های انتخاباتی سال جاری میلادی در کشور، تا پایان دوره ریاست جمهوری خود باقی خواهم ماند.
ــ اواخر این هفته (به وقت محلی) درباره تصمیم خود با مردم آمریکا صحبت خواهم کرد.
ــ معتقدم که به نفع حزب و کشورم است که از رقابت ها کناره گیری کنم و تنها بر انجام وظایف خود به عنوان رئیس جمهور برای باقی مانده دوره خود تمرکز کنم.
ــ خدمت به عنوان رئیس جمهور شما (مردم آمریکا) افتخار بزرگ زندگی من بوده است.
ــ از «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور به خاطر کمک های استثنایی تشکر می کنم.
اعلام کناره گیری بایدن از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی است که درخواست های درون حزب دموکرات برای کناره گیری وی افزایش یافته بود.
وی در این نامه از کامالا هریس معاون خود برای اینکه «در تمام امور یک شریک فوقالعاده» بوده، قدردانی کرد. هریس در میان حزب دموکرات یکی از گزینههای جایگزین بایدن برای شرکت در رقابت های انتخاباتی است.
جو مانچین عضو سابق حزب دموکرات که اکنون به عنوان یک سیاستمدار مستقل است، جزو آخرین افرادی است که امروز یکشنبه خواستار کناره گیری بایدن از رقابتها شده بود.
اگر چه این گمان وجود داشت که بایدن به علت ابتلا به کووید از رقابتهای انتخاباتی کنار برود اما وی خالی کردن عرصه رقابت را در حالی اعلام کرده که پزشک وی گفته علائم رئیس جمهور آمریکا بهبود پیدا کرده است.
هفته گذشته کاخ سفید از ابتلای جو بایدن به کووید-19 و لغو سخنرانی وی در لاس وگاس خبر داد و گفت که او در شرایط قرنطینه به سر خواهد برد.
بسیاری از نمایندگان، حامیان مالی و اعضای حزب دموکرات با تأکید بر ناتوانی جسمی و ذهنی بایدن خواستار جایگزینی فرد دیگری با وی برای رقابت با ترامپ شده بودند.
ترامپ: شکست دادن کامالا هریس آسانتر است
«دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواه انتخابات 2024 آمریکا یکشنبه شب گفت که «کامالا هریس» حریف آسانتری نسبت به جو بایدن است.
به گزارش شبکه خبری «سیانان» ترامپ دراین زمینه گفت:«شکست دادن کامالا هریس آسانتر است.»
ترامپ گفت که جوبایدن بدترین رئیسجمهور تاریخ ایالات متحده است، سابقه نداشته که رئیس جمهوری همانند وی این همه به کشورمان زیان برساند.
نظرات