1404/08/29-23:50

آمریکا ۵۵ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد

آمریکا ۵۵ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای شامگاه پنجشنبه اعلام کرد اسامی افراد، شرکت‌ها، کشتی‌ها و هواپیماهای جدیدی را به فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران اضافه کرده است.

به گزارش دولت بهار به نقل از فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای شامگاه پنجشنبه اعلام کرده «یک شبکه نفتی حامی بخش نظامی ایران» را تحریم کرده است.

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت خزانه‌داری قرار گرفته نام ۱۴ فرد، ۲۴ شرکت، ۱۰ کشتی و ۷ هواپیما دیده می‌شود که با استناد به قوانین و فرامین اجرایی مختلف در فهرست سیاه تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

افرادی که در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند شهروند کشورهای مختلف از جمله سنگاپور، ایران و کانادا هستند.

شرکت‌هایی که هدف قرار گرفته‌اند نیز در کشورهای مختلف شامل امارات، یونان، سنگاپور، لیبری، آلمان، پاناما، هند و ایران مستقر هستند.

طبق اطلاعات مندرج در و‌ب‌سایت خزانه‌داری کشتی‌های هدف تحریم‌های امروز نیز تحت پرچم پاناما، کومور، کامرون و گامبیا بوده‌اند.

تمامی هفت هواپیمای تحریم‌شده به دلیل ارتباط با شرکت هواپیمایی ماهان در این فهرست قرار گرفته‌اند.

دولت آمریکا در راستای پیشبرد جنگ اقتصادی علیه ایران تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع می‌کند.

واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشورهای ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب