آکسفام: نرخ رشد ثروت ثروتمندان با آمدن ترامپ 3 برابر شد
سازمان مبارزه با فقر آکسفام اعلام کرد که از زمان روی کار آمدن ترامپ ثروتمندان دنیا ثروتمندتر و فقرا فقیرتر شدند.
به گزارش دولت بهار به نقل از فارس؛ سازمان مبارزه با فقر آکسفام اعلام کرد که نرخ رشد ثروت میلیاردرها از زمان بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید در نوامبر ۲۰۱۴، در مقایسه با میانگین نرخ سالانه در پنج سال گذشته، سه برابر شده است.
میلیاردرها در ایالات متحده بالاترین نرخ رشد ثروت خود را ثبت کردند، در حالی که همتایان آنها در سایر نقاط جهان شاهد افزایش بیش از ۱۰ درصدی بودند.
طبق گزارش این سازمان، ثروتمندترین افراد جهان از سیاستهای ریاست جمهوری دونالد ترامپ، از جمله مقرراتزدایی و تضعیف توافقنامههایی که با هدف افزایش مالیات شرکتها انجام شده بود، سود بردند.
تعداد میلیاردرها برای اولین بار از ۳۰۰۰ نفر فراتر رفت و مجموع ثروت آنها به بالاترین حد خود رسید. در اکتبر ۲۰۲۵، ایلان ماسک اولین فردی شد که دارایی خالص او از نیم تریلیون دلار فراتر رفت. در همین حال، از هر چهار نفر در سراسر جهان، یک نفر با خطر گرسنگی روبرو است.
نظرات