1399/09/09-21:15

اصابت موشک به پالایشگاه نفت در عراق

اخبار حاکی از آن است که یک پالایشگاه نفت در شمال عراق مورد اصابت موشک قرار گرفته است.

به گزارش دولت بهار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، منابع خبری از اصابت موشک به پالایشگاهی در شهر «بیجی» استان صلاح‌الدین، در شمال بغداد، پایتخت عراق خبر دادند.

به گفته این منابع آتش‌سوزی در این پالایشگاه آغاز شده است.

خبرنگار العربیه در این باره گفت: «پالایشگاه نفت چین در استان صلاح‌الدین مورد اصابت موشک کاتیوشا قرار گرفت.»

به گفته این خبرنگار این موشک کاتیوشا در شهر «بیجی» استان صلاح‌الدین، در شمال بغداد فرود آمده است.

مقامات محلی نیز گزارش دادند: «آتش‌نشانان در حال اطفای حریق هستند و آتش‌ به دلیل اصابت این موشکِ کاتیوشا به انبار ذخیره سوخت در داخل پالایشگاه، زبانه کشیده است.»

یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین امروز (یکشنبه) گزارش داد که راکت به داخل محوطه پالیشگاه الصینیه در شهرستان بیجی این استان سقوط کرد.

این منبع گفت: «به دنبال سقوط این موشک پالایشگاه دچار آتش سوزی شد که به دنبال آن یکی از لوله‌های نفت دچار آسیب و آتش شد.»

این منبع افزود: «اوضاع تحت کنترل است و فلکه‌ها بسته شده‌اند و اکنون امدادگران در حال خاموش کردن آتش هستند.»

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب