1403/02/22-17:14

دستور پنتاگون برای خروج تمامی نیروهای آمریکا از نیجر

دستور پنتاگون برای خروج تمامی نیروهای آمریکا از نیجر

پایگاه پولیتیکو گزارش داد پنتاگون به تمامی نیروهای رزمی خود دستور داده از نیجر خارج شوند.

به گزارش دولت بهار، هفته پیش خبرگزاری رویترز در یک خبر اختصاصی مدعی شده بود بعد از تصمیم نیجر برای اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور پرسنل نظامی روسیه وارد یک پایگاه هوایی شده‌اند که سربازان آمریکایی در آن حضور دارند.

نظامیان حاکم نیجر به آمریکا دستور داده‌اند حدود ۱۰۰۰ پرسنل نظامی خود را از این کشور واقع در غرب قاره آفریقا خارج کنند.

یک مقام ارشد پنتاگون به شرط عدم افشای نام به رویترز گفت که نظامیان روسیه‌ای در منطقه‌ای جدا از محلی در پایگاه هوایی ۱۰۱ که در حال حاضر نیروهای آمریکایی در آن مستقر هستند قرار گرفته‌اند و نظامیان دو کشور با یکدیگر مختلط نشده‌اند.

رویترز نوشته بود سرنوشت استحکاماتی که آمریکا در کشور نیجر برپا کرده بعد از خروج نظامیان آمریکایی مبهم است.

بعد از کودتاهایی در کشورهای آفریقایی که به استقرار گروه‌های مخالف با غرب در این کشورها منجر شد نظام‌های حاکم خواستار خروج نظامیان آمریکا و متحدانش شده‌اند.

سربازان آمریکایی طی روزهای گذشته از چاد هم خارج شده‌اند. سربازان فرانسه نیز از مالی و بورکینافاسو اخراج شده‌اند.

* فارس

نظرات

اخبار مرتبط

اپلیکیشن دولت بهار دسترسی ساده تر و اطلاع از اخبار مهم
نصب